Paakaupunkiseudun ura Movsisyan

Tänään, Hallituksen "national" joukkue on ehdoton ennätys Celenza, Dmitri Alenichev valmennus tuoli oli korvattu Murat Yakin, ja virkaan Pääjohtaja toimii Sergei Rodionov. Jopa nuoriso "Spartak" Gunko "muutti" Beschastnykh. Seuran esittely transformirovalsya puolelta, tehokkaasti haluavat kasvaa. Kuinka hyvin? Vaikka liian aikaista arvioida. Muutoksia rakenteeseen paljon. Ehkä tärkein henkilöstön muutos lopussa viime vuonna, sanoi Rodionov, selvästi vihjaten viisi tai kuusi pelaajaa, joka olisi "vapautettu ensimmäinen joukkue." Täysin luonnollinen prosessi saavuttaa korkeampi laatutaso. Liittyviä sivustoja uutinen oli piristyi heti alkoi laatia luetteloita mahdollista "onnekas veijari". Ja jokainen tällainen materiaali, valitettavasti, sported nimi Movsisyan. Mutta ajattelin, epäilemättä, ansaitusti.
Viime vuosina "Spartacus" tavoite-pisteytys tilastot, armenialais-Amerikkalainen eteenpäin, lievästi sanottuna, ei ole vaikuttava, mikä näkyy paperilla, se sopii helposti rypistynyt kääre toffee. Mutta pelottavan nopeasti lisääntynyt määrä henkilökohtaiset potilastiedot. Pelaamista mahdollisuus saada kuntoon oli paljon. Ja se oli luottamus hänen esimiehensä, joka sen jälkeen, kun kaikki on uudistaa voimassa olevan sopimuksen kanssa pelaaja, joka ei usko? Mutta avain sana tässä on "oli": ei ole olemassa mahdollisuus, eikä entinen johto-tai entinen uskottavuutta.

Pääkaupunkiseudun ura Movsisyan alkoi hienosti. Ensimmäinen hyökkääjä Spartak jälkeen Welliton, kykenee itsenäiseen ja monipuolinen luominen tavoitteet: touch free kick, sulkemalla nyökkäys, tehokas laukaus etäisyys. Arsenaali hänen taitojaan oli rikas. Useita vammoja kääntyi Juri alkaen omavarainen toimija riippuvainen menettänyt agility pelaaja. Ilmeinen raskaus jaloissa, ja liikkeitä aina, kun yrität avata vapaa-alueella. Tässä tilanteessa on vaikea olla hyötyä joukkue, valmentajat, joka selvästi ilmaisi halunsa rakentaa nopea peli helma.
En oikein ymmärrä, miksi Juri on nyt nimeltään "hylkiö" in "Spartacus". Hän antoi komennon; nyt pelaaja on selvästi fyysisesti vaikea palata kunnossa – vielä yrittää turhaan. Seuran vuosi sitten, vastasi toimia seurakunnan uusi sopimus. Aika etukäteen. Mutta olen enemmän yllättynyt absurdius uudelleen allekirjoittamisesta.
Se sanoi Shabazi viime talvena, laajentaa paperin sopimus ennen Movsisyan: "Olemme iloisia siitä, että pelaaja on samalla tasolla kuin Jura, tärkeä joukkue pelaaja allekirjoitti seuran uusi sopimus. Tämä jälleen kerran korostaa merkitystä Movsisyan Spartak, hänen halunsa jatkaa uraansa punainen-ja-valkoinen t-paita ja saavuttaa menestystä seuran kanssa. Huhuja, että Yura harkitsee mahdollisuutta muuttaa toiseen maahan, uusi joukkue, jolla ei ollut todellisuuspohjaa. Hyökkääjä teki päätöksen useita vuosia yhdistää kohtalonsa kanssa, Spartak, neuvottelut ohi hyvin nopeasti – päätimme kaikki kysymykset vain yksi päivä."
"..."Olen jo pitkään halunnut palata "real salt lake". Se oli minun ensimmäinen valinta, koska se on hyvä paikka minulle ja perheelleni", mutta sanat Liigassa, vihdoin palaamassa Yhdysvaltain joukkue. ..."
"Tein päätöksen muutaman vuoden yhdistää kohtalonsa kanssa "Spartak" ja "pitkään halunnut palata "real salt lake" ei ole toisiaan poissulkevia kohdat? Jos järkevä pisara järkeä? Ja missä herkkä hetki, kun halu pysyä muuttui päinvastoin? Se on moderni "Spartacus" ystäviä. Älä etsi ray logiikka typerä jalkapallo Valtakunta pimeyden.
Ilman ylimääräistä tunteellisuutta, tässä on asia: molempia osapuolia hyödyttävää Alliance niiden edut – Spartak ja Movsisyan – hyvä oli haljeta vuosi sitten. Ja otti mitä oli sinetöity, kunnes 2019 jotain tuntematonta. Jotka kirjataan ne klubilla enää. Ja vastaus olennaisesti kukaan.
Tämä ei ole tarina "heroes" ja "syrjäytyneitä". Vain teksti noin havaittavissa kevennykseksi muutettavissa Moskovassa club. Noin kauan odotettu muutos elämässä ulkomainen pelaaja, joka on pitkään enää olla näkyvissä. Niin ja unohdetaan. Pimeyttä.
Tekijän sivuilla: urheilu-viikko.com