Montpellier HSC - SC Bastia

Montpellier durván rongálását mérkőzés Marseille, ezért elutasította edző Frédéric Hantz. Ha ez segít a csapat fenyegetett származású, ez még a jövő zenéje. Legközelebbi riválisa lesz Bastia, amely kívül problémákkal.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi helyzet nem optimális, ezért úgy döntöttünk, online fogadási útmutatók hogy utasítsa el az edző Frederic Hantze és segédje Arnaud Cormier. A poszt vonzza egykori játékosok OEC Jean-Louis Gasset és Ghislain Printant. Mindketten nagyon képzett, és úgy vélem, hogy a sikerül, hogy vezesse a klub ki ez a helyzet, "mondta az elnök Louis Nicollin.

Lenyűgözni egy új edzői duó nem lesz képes megtenni kárt Daniel kongré hordozón, Kázmér Ninga, Joris Marveaux és vykartovaný William Remy, egy ablak a lehetőséget, hogy megtalálja Lukas Pokorny játszott a kezdő felállás. Az új főnök, Jean-Louis Gasset szolgált asszisztens edző Laurent Blanc a PSG és egy új helyen lehet választani 4-2-3-1 formáció Yacouba Sylla és Ellyes Shkiri állást a középpályán.

Határozottan érdekes lesz, hogy a tapasztalt edző tanácsot ad třiašedesátiletý, bár a vezetőedző ismét annyi tapasztalat. Kollégájával Francois Ciccolini még a padon korzikai klub nem végez semmilyen csodát. Döntetlen a szép, de mindenképpen számít. Pont a hazai pályán ellen Caen, hanem inkább veszteséget.

Érdekes játék, ez lesz a Saint-Nicolas Rufus, aki a Mosson is bemutatja a legjobb vendég egység. Florian Marange ellen Caen újra kárt a versenyfutás az idővel elcsábítja Enzo Crivelli, amely minden bizonnyal örvendetes megkönnyebbülés. Érdekes lesz nézni a bal oldali középpályás fiatal Axel Ngandu, aki utoljára végrehajtott egy nagyon jó teljesítményt. read more: http://bonusz-online.com/bet365