Arbete inom idrottsmedicin

– Hur man överlever fel, om någon? – Livet fel eller problem uppstår i alla. Jag dem att hjälpa till att klara mina föräldrar, speciellt min mamma. Hon kommer att stödja och ge råd i alla situationer. Det för mig var, är och kommer att vara ett exempel av livet. Tittar på henne, jag gick fram till sitt mål och försökte alltid att vara den bästa av de bästa. Mitt Paradis är på fötter av min mor.
– Vad skulle du kalla din största seger? Hela mitt liv består av vissa moment och etapper. Och i varje skede av mitt liv, jag har haft en del segrar och framgångar. Ingen vinner – det skulle vara andra. Till exempel, i skola och Högskola tiden, jag aktivt med utbildning och stöd av Kyokushin. Nått rangen av master of sports. Seger i sport har format min karaktär, som lärt sig att handskas med svårigheter. För vinner i studien, den första (betclic) i slutet av skolan med en medalj, då Institutet och hemvist med högsta betyg.
– Vilka karaktärsegenskaper som är viktigt för sport läkare är kvinnor? Från arbete inom idrottsmedicin på hälsan hos idrottare, antalet skador i laget, effektiv och snabb behandling/återvinning av idrottare efter skador, och därmed är resultaten av träningar och spel i laget. Därför, en av de viktigaste egenskaperna du måste ha en sport läkare är förmågan att fatta snabba och korrekta beslut med en brist på nödvändig information eller tid (till exempel, skadade idrottare på fältet under match). Det är obligatoriskt med hög self-kontroll av känslor och beteende, förmåga att ta ansvar i svåra situationer, känslomässig stabilitet och ansvarsfullt beslutsfattande, balans, lugn i krissituationer. Förmågan att övervaka ett stort antal idrottare på samma gång, förmågan att märka små förändringar i idrottare, inklusive deras emotionella tillstånd. Och, naturligtvis, glöm inte om den kommunikativa egenskaper. Förmågan att positionera sig till idrottare, att inge förtroende, att snabbt hitta kontakten. Förmågan att på ett konsekvent och logiskt Uttrycka sina tankar och förmedla dessa tankar till de tävlande.

Chelsea? Jag har flera erbjudanden om jobb till utländska klubbar"
För att studera medicin, du har varit inblandad i kampsport. Sinne du en mycket snäll person. Kompetens måste tillämpas i praktiken? – Jag anser mig själv typ och omstridd man. Älskar människor: barn, vuxna och äldre. Och för en lång tid arbetat i kardiologi med äldre patienter. Först som undersköterska och sjuksköterska, och sedan som läkare. Och detta arbete ger mig glädje. Lyckligtvis, i praktiken aldrig används bekämpa färdigheter.
– Du ofta se kampsport? Vad var det förra slaget kallas för? – Jag är ofta på tävlingar i kampsport, både som åskådare och utövare. Den sista tävlingen som jag arbetade med turneringen i Thai Boxning, som hölls i Moskva. För alla typer av kampsport mest av allt älskar jag Thai Boxning och kickboxning.
Victoria, varför en läkare? Jag älskar människor, älskar att hjälpa dem. Från tidig barndom har jag drömt om att bli läkare. Och i andra områden av det arbete, som jag själv en början inte ens kunde föreställa dig. Och fortfarande ingen aning om.
– Vad är du stolt över mest? – Deras kunskap, kompetens och utbildning. Detta är den högsta prestation av varje person, hur kan det utvecklas och förbättra liv!
– Vad som är ett intressant fall som jag kan minnas av sin medicinska praktiken, vare sig i centrum eller vid underhåll av turneringar i kampsport? Naturligtvis, av de fall som kan berättas utan att bryta mot medicinsk etik. – På turnering i Kyokushin karate, en av de idrottare som under kampen han bröt axel och ben. Detta mycket ung soldat blev den mest reserverade och inte visa någon smärta, inga känslor, ingen rädsla. Men mamma idrottaren var så upprörd och rädd för att hon svimmade, och under dagen kunde inte återhämta sig. Mer styrka och ansträngning hade att avledas till återvinning och behandling av mor än av fighter.
Läs mer: Mer om sportspel och kasino i Finland