Swansea City - Sunderland AFC 3:0

Macedónsko SR Slovensko Futbal Kvalifikácia EURO2012En Sunderland är tillbaka i botten av tabellen när en annan passiv prestanda aldrig igen eller för den eftertraktade objekt och i stället för den andra halvan under ökad angrepp av Swansea helt föll isär. Welsh under ledning Sigurd under de första tio minuterna av andra halvlek gjorde två mål och sedan kunde bara spela i fred ...

Efter förra förkrossande nederlag till Tottenham (0: 5) startas för första gången högt tvivlade Bob Bradley har Premier League idag, men en amerikansk chef ganska väl revanšoval och sämsta start på en säsong sedan 1983, men inte dött ut, men åtminstone nu stänga åsidosatta.

Bob Bradley har förberett för denna turnering totalt fem ändringar och dessa återspeglas - Swans med Leon Britton mitten av fältet plötsligt tycktes vara tystare på ballongen och göra sitt för att bidra med en erfaren högerback Angel Rangel. Tillbaka till församlingen sedan fick dvougólový Llorente.

Sunderland, tiden, lyckades aldrig komma in i matchen. Jermain Defoe, medan Swansea förra säsongen, samlat ett hat-trick, men den här gången var det ganska bevakad och speciellt efter Sigurdssonově förvandlas en straff efter en hand Denayera gäster hade helt enkelt inget svar på någonting, vad som just kom hem.

Efter 54 minuter var det återigen Sigurdsson, som denna gång en låg leverans från ett hörn till poäng Llorenteho kallas, och de erfarna spanjoren in slutresultatet i den 80: e minuten, den här gången med hjälp Montero centrum. Bob Bradley då vederbörligen firade sin andra seger i funktion - engelska spelbolag.